2021. június 30., szerda

Purpurit marokkő (1760) - Jelenlegi ára: 1 560 Ft


Purpurit marokkő.
13 gramm
3 x 1, 5 x 1, 5 cm (1-2 mm eltérés lehet)
Purpurit
Jellegzetességei: a pszichikai védelem rendkívül hatékony köve, segíti a megvilágosodást.
Spirituálisan: megnyitja a magasabb rendű koronacsakrákat, és összekapcsolja a gyökérrel, így serkenti a szabad fejlődést, az ebből származó energiaváltozást pedig földeli a gyakorlati valóságban. A purpurit kiváló segítőtárs, ha közönség előtt kell beszélnünk, mivel világosságot, összpontosítás és magabiztosságot hoz a gondolatainkba és a kommunikációnkba. Nem hagyja, hogy bármi megzavarja nézeteink átadását.
Pszichológiailag: a purpurit megtöri a régi szokásokat és hozzáállást, amelyek a múlthoz kötnek, elűzi a kétségbeesést.
Mentálisan: éberebbé tesz, segítségével könnyebben fogadjuk az útmutatást és az új ötleteket.
Fizikailag: a purpurit megújít, energiával tölti fel a fizikai és a mentális testeket, és minden szinten elűzi a fáradtságot és a csüggedést.
Környezetileg: segíti a házeladást ott is, ahol káros környezeti, vagy közösségi hatások gátolják, de különösen ott, ahol előző életekben megélt konfliktusok kerülnek újra felszínre. Elvágja a csoport tagjait összefűző kötelékeket, így segíti az előrelépést. Szétoszlatja a negatív energiát a környezetből, megtöri az átkot, vagy a rosszindulatot és a pszichikai hatásokat, és pozitív energiát áraszt. Hasonlóan jó hatással van mindenfajta adásvételre; beprogramozhatjuk, hogy gyorsan találjon vevő a portékánkra.
Gyógyhatása: segít legyőzni a kimerültséget, növeli az állóképességet, megújulást hoz, segíti a sejtmemóriát, orvosolja a horzsolásokat, a vérzést, a gennyhólyagokat, a keringési és a végtagrendszert, serkenti a véráramlást és a vértisztítást; stabilizálja a pulzust.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia 2.
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 1 560 Ft
Az aukció vége: 2021-06-30 18:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése