2021. június 29., kedd

Kidwell CARELL – Babakocsi Khaki - Jelenlegi ára: 43 990 Ft

A Kidwell Carell babakocsit elsősorban a funkcionalitás jellemzi, minden körülmények között biztosítva a kényelmet és a biztonságot a gyermek és a szülők számára. Mindez, elképesztő dizájnnal és praktikus funkciókkal kombinálva, megfizethető áron .
Hasznos 4 évszakra! A különféle időjárási viszonyokkal átszőtt tavasszal hasznos lesz a babakocsira erősített esővédő burkolat , és amikor eljönnek az első tavaszi napok, és szeretnénk sétálni az erdőbe a gyerekkel, nagy, teljesen párnázott kerekek kell használni . Nyáron, amikor az égő nap nehéz időket nyújthat nekünk, és mindenekelőtt, ha a gyermeket káros napsugaraknak tesszük ki , a babakocsi elengedhetetlen eleme egy nagyméretű, XXL méretű kihajtható kupola . Viszont a szettben található pohártartó tökéletes lesz lehűléshez! Ősszel az erős szél a táj gyakori eleme. Akkor egy nagy lombkorona is jól jön
A forgatható első kerekek segítenek a mozgásban, hogy elkerüljék a tócsákat. Télen a tökéletes megoldás egy szigetelt lábvédő és egy tágas kosár lesz, amely más elengedhetetlen kellékekhez , például kesztyűhöz vagy termoszhoz forró teával illeszkedik!
Tartós kerekek Minden babakocsi fontos eleme a tartós, párnázott kerekek. A Kidwell Carellben habok, amelyek teljesen eltávolítják az esetleges manipulációs helyzetekből, például a szivattyúzásból.
 
Állítható háttámla Ez a funkció kényelmet nyújt a gyermekének, különösen akkor, ha a madarakkal való tavaszi séták alkalmával szundikálni akar.
A Kidwell Carell lapos helyzet a legkisebb – újszülöttjeink számára is megfelelő lesz. A teljesen lapos helyzetnek köszönhetően ideális alvási körülményeket teremtünk a gyermek számára, a megfelelő testhelyzet fenntartása mellett.
A lábtartó és a fogantyú beállítása Állítható lábtartót használnak a lapos helyzet meghosszabbítására, amely akkor működik, ha a gyermek kissé felnő. Viszont az állítható fogantyú csúszásmentes habból hasznos lesz a szülők számára, akik képesek lesznek az egyéni szöget az igényeikhez és az egyéni magasságukhoz igazítani.
 
Egy további ablak a fülkében Ez egy érdekes megoldás, amely mind a gyermek, mind a szülő számára előnyös. Egyrészt a szülőnek állandó a szemkontaktusa a gyermekkel, másrészt a gyermek folyamatosan kellemes légkeringést érez.
A Kidwell Carell 5 pontos biztonsági övek biztosítják gyermekei biztonságát. Az ötpontos övek kétfokozatú magasságbeállítással a babakocsival együtt nőhetnek gyermekével, biztosítva annak biztonságát a használat minden szakaszában.
 
A Kidwell Carell összecsukása nagyon intuitív, egyetlen mozdulattal összecsukható .
A babakocsi nagyon könnyű – súlya 8, 8 kg, teherbírása pedig legfeljebb 15 kg.
 A Kidwell Carell készlet tartalmaz egy lábvédőt, pohártartót, esővédőt.


Jelenlegi ára: 43 990 Ft
Az aukció vége: 2021-06-29 14:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése