2019. április 25., csütörtök

Halolaj Omega-3 1300mg 100 softgel Piping Rock - Jelenlegi ára: 3 200 Ft


2017. Január 1. -től a Posta jóvoltából, nem tudom ajánlott levélként küldeni a terméket!
Ezért úgy döntöttem, hogy minden kedves vásárlómnak egységesen 700. -ért küldöm a termékeket vatera futárral.
Így szeretném az edigi szállítási díj mértékét tartani.
Természetesen több termék együttes vásárlása esetén sem változik a szállítási díj.
 2db Mini Softgel tartalmaz:
 adagszám:   50
 Adagonkénti
mennyiség% Napi
érték
( NW )
Kalória
15
       Zsírból származó kalória
15
Összes zsír
1, 5 g
2%*
Hal Olaj
1, 300 mg

Összes Omega-3 zsírsav
EPA (Eicosapentaenoic Acid) DHA (Docosahexaenoic Acid)
830 mg

 
További összetevők:  Gelatin, Vegetable Glycerin, Lemon Oil, Natural Tocopherol (Vitamn E).
Utasítások:  Felnőtteknél vegyen két (2) mini-lágygélt naponta, lehetőleg étkezés közben.
Egy kiváló, koncentrált hatóanyag tartalmú Omega-3 készítmény!
Ebből nem kell 6db-ot beszedni, hogy fedezzük az Omega-3 szükségletünket!
Elég napi 2db!
A halolaj az omega-3 esszenciális zsírsav – mely egy „ jó” zsír – egy erős formáját tartalmazza. Mivel a tanulmányok szerint az amerikai lakosság mintegy 90%-a hiányt szenved az olyan jó zsírokban, mint amilyen a halolajban is megtalálható, sok ember fordul a halolaj kiegészítők felé, hogy általános egészségi állapotát és teljesítményét javítsa.
Emberek az élet minden területéről használják a halolajat, hogy így javítsák testük főbb szerveinek általános egészségi állapotát, beleértve az immunrendszert, a szív-és érrendszert, az idegrendszert, valamint a szaporítószerveket. Az aktív életmódot élők azt tapasztalják, hogy a halolajak és más esszenciális zsírsavak nem csupán az egészséghez nélkülözhetetlenek, de a teljesítményt is javítják. Az izomlebomlás csökkentése, a gyulladáscsökkentő hatás, az izomnövelés, a regenerációs idő csökkentése, a hormonkiválasztás serkentése, az ízületek és kötőszövetek egészségének megőrzése mind kincset érő tulajdonságok minden sportoló számára.
A kutatások alapján a halolaj a következő tünetek kezelésekor lehet hasznos:
Asztma
Bőrproblémák, mint pl. az ekcéma és a pikkelysömör
Bőrallergiák
Szív-és érrendszeri megbetegedések
Arthritisz
Gyulladásos bélbetegség
Rák
Hipertenzió (magas vérnyomás)
Menstruációs fájdalmak
A halolaj egy erős esszenciális zsírsavformát tartalmaz, az omega-3 zsírsavat. Azonban a legtöbb omega-3 zsírsavtól eltérően a halolaj nagymennyiségű linolénsavat tartalmaz, ami EPA-vá (eicosepanteanoic sav) és DHA-vá (docohexaenoic sav) alakult. Ezek az esszenciális zsírsavak a prosztaglandin hormonok termeléséhez szükségesek. Testünkben az alfa-linolénsavból képződnek, és esszenciálisak a normális agyi funkciókhoz és szintén érintettek a vérnyomás szabályozásában és az immunválaszban.
Kutatások kimutatták, hogy az EPA és a DHA drámai mértékben csökkenti a triglicerid szintet és számottevően csökkenti a szívbetegségek kockázatát. Az American Journal of Clinical Nutrition-ban publikált legújabb kutatás az omega-3 zsírsavak hatását vizsgálta a vérnyomás javítására és az ischaemiás szívbetegség kockázatának csökkentésére. A 7 hetes tanulmány ideje alatt 38 középkorú férfi és nő, akinek magas volt a koleszterinszintje, egyaránt kapott EPA-t és DHA-t, vagy placebót. Míg a placebo csoport nem tapasztalt változást, mindkét omega-3 zsírsavat szedő csoport jelentős csökkenést tapasztalt a vérplazma össz triglicerid szintjében, ami a jelek szerint az érrendszeri kockázatokat csökkenti a hosszú artériák rugalmasságának növelése folytán.
 Garantált minőség!
A Piping Rock termékeinek célja az Ön egészségének javítása és az élete megváltoztatása. Minden termékünknél garantáljuk a biztonságosságot, a tisztaságot és a hatáserősséget. Megbízható beszállítóktól származó, egészséges alapanyagokat használunk, amelyek minőségét ellenőrizzük a laboratóriumunkban. Magunk gyártjuk az étrend-kiegészítőinket, mi ellenőrizzük a gyártás minden lépését, és ezért magabiztosan ígérhetjük a kiváló minőséget. Büszkék vagyunk a Jó gyártási gyakorlat (Good Manufacturing Practices, GMP) betartására, és teljesítjük az Amerikai Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszerügyi hatósága (Food and Drug Administration, FDA) által előírt szabványokat. A Piping Rock termékeinek tisztaságát ezen kívül az FDA által jóváhagyott független szervezetekkel is ellenőriztetjük.


Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2019-05-15 14:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése