2022. október 23., vasárnap

Csepel Tihany kerékpár - Jelenlegi ára: 299 000 Ft

Eladó gondosan felújított, a mai kor komfort igényeinek megfelelően kialakított, mindennapi használatra megfelelő állapotú, 1965-ös évjáratú Csepel Tihany kerékpár.  
Ezt a felújítást most egy picivel kedvezőbb költségvetésből sikrült befejezni ezért az ára is kedvezőbb mint előzőeké, mindössze 299 ezer Forint.   
A vásárlás esetén a termék átvételének és kifizetésének lehetőségeiről mindenképpen egyeztessünk.
Tisztelettel megkérek minden érdeklődőt hogy csak az vásároljon tőlem akinek anyagi körülményei a termék megvásárlását biztosan lehetővé teszik, a termékleírást figyelmesen elolvasta és vásárlási szándékát alaposan átgondolta!
Hirtelen fellángolásból, netán érzelmektől vezérelve, meggondolatlanul kérem, ne vásároljanak mert ezzel mindkettőnknek kellemetlenségeket okozhatnak. Tegyék kosárba a kiszemelt terméket, aludjanak egyet döntésükre és ha még másnap reggel is erős a vásárlási szándékuk csak akkor kattinsanak a  "MEGVESZEM MOST! " fülre!
A leütést követő 24 órán belül vegye fel velem a kapcsolatot és a termék kifizetése vagy személyesen vagy banki átutalással újabb 24 órán belül történjen meg! Ellenkező esetben a terméket újraindítom, és az ügyletet negatív értékeléssel zárom.
Amennyiben a termék elszállítása nehezen megoldható a vételár átutalásáa után díjmentesen vállalom annak raktározását amíg a megfelelő szállítási lehetőségek és körülmények ki nem alakulnak a vevő számára!
A mai kommunkációs lehetőségeket figyelembe véve, olyan kifogásokat hogy nem tudok minden nap számítógép elé ülni és üzeneteket, emailt vagy értesítéseket olvasni, nem fogadok el.


Jelenlegi ára: 299 000 Ft
Az aukció vége: 2022-10-23 22:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése