2022. augusztus 31., szerda

Gyémántfényű pigment - Szaténezüst - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Ékszerek, emlékőrök készítéséhez kiváló választás. Keverd átlátszó műgyantába és kombináld más, színes műgyantákkal. A végeredmény lenyűgöző lesz! A gyémánt effekt csodás térhatást hoz létre az öntvényben.
A szépségiparban is találkozhatunk gyémánt hatással, hisz ki ne szeretne úgy ragyogni, mint egy igazi ékkő? Körömlakkok, kozmetikumok, szappanok gyakori összetevője.
Jellegzetessé teheted autódat vagy motorodat is gyémánteffekttel. De modern, luxus hangulatú enteriőrökhöz is remek választás egy csillogó bútordarab vagy egy exkluzív minta a falon.
A gyémántfényű pigment port bármilyen típusú színtelen kötőanyagba keverheted. Például lakkba, műgyantába, ragasztóba stb.
A javasolt keverési arány 10% gyémántfényű pigment + 90% kötőanyag. A pigment arányát változtatva szabályozni tudod a csillogás mértékét, a 10%-ot veheted maximumnak, ennél több általában nem kell. Az így elkészült keverék a kötőanyag leírásában meghatározott felületre lesz elegendő.
Egészségre teljes mértékben ártalmatlan, de mint semmilyen port, ezt sem célszerű belélegezni, viselj porálarcot a kezelésekor!

Jelenlegi ára: 1 100 Ft
Az aukció vége: 2022-09-01 04:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése