2022. május 22., vasárnap

Rovus Window Magic elektromos ablakmosó - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Window Magic elektromos ablakmosó
Akkus mosó, melynek köszönhetően tökéletesen tisztán,  foltok és szennyeződések nélkül tartja az ablakokat, tükröket és egyéb sík felületeket.  Könnyű és praktikus,  4 db AA elemmel működik (nem tartozék), amelyek 50 perc folyamatos működést tesznek lehetővé.  Egy mosógépet, egy vízlehúzót és egy porszívót tartalmaz, amely összegyűjti a szennyeződéseket és a felesleges vizet.  Teljesítmény: 10W.
Tökéletesen tisztítsa meg az ablakokat minden alkalommal
Szereted a tiszta és fényes ablakokat, de a mosás túl időigényes számodra?  A Window Magic elektromos mosógép megváltoztatja az ablakok és más sík felületek tisztításának módját.  A készülék a permetezési és szívófunkciók tökéletes kombinációja széles vízlehúzóval.  A mosógép nem hagy csíkokat vagy foltokat!
A készülék kényelmes öntözővel rendelkezik , amely lehetővé teszi a víz és a folyadék könnyű és egyenletes eloszlását a tisztítandó felületen.  A termékhez tartozik még egy porszívó , amely pillanatok alatt összegyűjti a szennyeződéseket és a felesleges vizet, valamint egy tartós gumibetéttel , amely megakadályozza a foltok kialakulását.
Hogyan kell használni a terméket?
Elegendő vizet vagy mosófolyadékot felvinni a tisztítandó felületre egy kényelmes locsolóval , és az erős szívás a gumibetét teljes szélességében összegyűjti a felesleges folyadékot,  megelőzve a rendetlenséget és a foltok eltávolításának szükségességét.  A rugalmas fej biztosítja a legjobb tisztítási szöget , és lehetővé teszi a folyadék összegyűjtését a teljes tisztítandó felületről és a sarkokból!  Mindig tartsa függőlegesen a készüléket .
Nincs több törlés és polírozás néhány kendővel vagy papírral.
Univerzális és praktikus
A mosógépet úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebben használható és kényelmesebb legyen a szállítása.  Sikeresen használhatja otthon, autóban, irodában vagy nyaralóban.  A Rovus Window Magic mosó nem csak az ablakokat tisztítja, hanem tükrökhöz, zuhanyfülkékhez, csempékhez, karosszériákhoz is alkalmas .  Bármilyen sima felületen működik .
Könnyű, kényelmes, ergonomikus
A mosógép 4 db AA elemmel működik (nem tartozék), és akár 50 percig folyamatosan működik .  A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően a készülék bárhol használható belül vagy kívül, és minden nehezen elérhető helyre elérhető.
A Rovus Window Magic innovatív vízgyűjtő rendszere beszívja a vizet, mielőtt az lecsöpög, miközben a tartály gyorsan és anélkül ürül ki, hogy beszennyezné a kezét.
A termék előnyei:
vizet szív a gumibetét teljes szélességében,
beépített sprinklerrel rendelkezik,
mozgatható feje van,
vezeték nélküli (elem nélkül),
könnyen kezelhető,
makulátlan ragyogás csíkok nélkül.


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2022-05-23 04:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése