2021. október 26., kedd

Mit kell tudni az ECDL vizsgához? - G. Nagy János, - Jelenlegi ára: 780 Ft

Mit kell tudni az ECDL vizsgához? - G. Nagy János, Dr. Kovácsné Cohner Judit, Ozsváth Miklós
Az első kötetek megjelenése óta azonban sok víz lefolyt a Dunán, és sok minden változott a számítástechnika oktatásban is. A legfontosabb változás talán az, hogy egyre szélesebb körben terjed az NJSZT által gondozott ECDL vizsga, amely, bár szakképesítést nem jelent, igazolja a széles körű, korszerű, európai normarendszernek megfelelő ismeretrendszert, az ún. "informatikai írástudást".
Az ECDL ismeretanyaga a legutóbbi kötetekben már helyet kapott; megpróbáltuk ötvözni - a visszajelzések szerint sikerrel - a kétféle követelményrendszert.
Az új kötetben csupán a hangsúlyok változtak: alapvetőnek fogadtuk el a pillanatnyilag hatályos ECDL vizsgaanyagot, az ún. syllabust, és a könyvet ennek megfelelően szerkesztettük.
Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy az OKJ-s vizsgára készülők ne forgathatnák éppoly haszonnal a könyvet, mint eddig, csak éppen a tárgyalás sorrendje, az anyag logikája, felépítése a syllabust követi.
Kiadó: ComputerBooks
Kiadás éve: 2005
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Kaposvári Nyomda Kft.
ISBN: 9636183279
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 483
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 16. 50cm, Magasság: 23. 50cm
Állapot: Közepes
Megjegyzés: A gerinc megtört. Volt könyvtári példány.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**113715435**)]

Jelenlegi ára: 780 Ft
Az aukció vége: 2021-10-26 22:58 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése