2020. augusztus 25., kedd

Finnország 1 márka, 1963, UNC bankjegy - Jelenlegi ára: 1 Ft

Finnország 1 márka, 1963, UNC bankjegy!
LICITÁLÁS ELŐTT KÉRLEK OLVASD VÉGIG! HA A FELTÉTELEKET NEM FOGADOD EL, KÉRLEK NE LICITÁLJ!
 A bankjegyek esetleges fakóbb színe csak a kép beolvasása miatt van! Valójában természetesen élénkebb színű!
 1 Ft-os aukció! Nem kötelező licitálni! A termékre garanciát nem vállalok és vásárlás után reklamációt nem fogadok el!  
 Licitet nem törlök!
 A postaköltségek fixek!  Sima, elsőbbségi posta: 200 Ft., Ajánlott, elsőbbségi posta: 625 Ft. Más postai opció NINCS! "Ne kérj elég lesz sima postával, postakész boríték stb.! " Hasonló levelekre nem is fogok válaszolni!  Sima postáért felelősséget nem vállalok! Ebben az esetben az értékelést előre kérem!  1db és 20 db bankjegy postaköltsége is ugyanannyi! A szállítási fül alatt olvashatod! Ha értékbiztosítást stb. kér valaki, abban az esetben változhat!
 Ha vásárlás után valamivel probléma lenne, jelezd! Lehetséges, hogy nem veszek észre mindent! Én is tévedhetek! Megoldjuk az esetleges problémát!
 Az utaláshoz szükséges adatokat vásárlás után automatikusan küldöm (általában 24 órán belül! ), valamint a vatera automata üzenetben is megküldi! Nem kell külön e-mailben kérni! A megvásárolt, megnyert tételek értékét nem adom össze senkinek sem, a vásárolt termékeknél a vatera mindenkinek összeadja! A választott szállítási díjat csak hozzá kell adni! Tudni fogom kinek, hogyan kell feladjam!
A megvásárolt tétel(ek) átvételét, utalást 7 napon belül kérem rendezzük! 7 nap után értékelek, nem tartom tovább a terméket!  
Jelenleg a megnövekedett vásárlói visszaélések (problémák) miatt több hetes, hónapos termékösszevárás NEM lehetséges! Maximum a 7. nap után rendezzük az addigi tételeket! Úgy gondolom, a legtöbb elkelt termékem árába a pár száz forintos postaköltség beleférhet!  
 Fizetés után, postára adás 3 napon belül! Az elsőbbségi posta nem azt jelenti, hogy ma kifizettem, holnapra biztosan megkapom!  
 Személyes átvétel jelenleg CSAK 3000 Ft vásárlás felett lehetséges! Csak esti órákban általam javasolt helyszínen a XIV. kerületben!  
Köszönöm, hogy szántál rá pár percet és elolvastad soraim!  
Mindenkinek sikeres és jó licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-08-25 21:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése