2020. január 29., szerda

Espiro Delta autósülés 0-25kg - 07 Gray&Silver 2019 - Jelenlegi ára: 46 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Színválaszték:
#8a8988
Márka:
Espiro
Korcsoport:
Újszülött kortól
Típus:
0-25 kg autósülés
Espiro Delta autósülés 0-25 kg Különleges színvilága, kialakítása, anyaga, formája, mind-mind a felső kategóriás babatermékek közé helyezik. A tervezők által nagyon eltalált design, nagyon jó biztonsági eredményekkel párosul. Espiro márkáról: Az Espiro egy prémium kategóriás márka, amit a modern megoldások, az elegáns megjelenés és a könnyed használat jellemez. A merész és modern megoldások mellett az elérhető ár teszi még vonzóbbá. INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS!
Espiro Delta autósülés Kinek ajánljuk? Aki a stílust és a biztonságot a legjobb formában szeretné ötvözni, azok számára tökéletes választás az Espiro Delta. Jellemzői:
Új fejlesztésű műanyag talpa még stabilabb rögzítést tesz lehetővé! Megfelel a legújabb európai, ECE R 44/04-es szabványnak és a gyártó ISO 9001: 2000 minősítéssel is rendelkezik!
5 fokozatban dönthető ülőrésze hosszabb utakon is kényelmes a babának, hiszen a támlát megdöntve nyugodtan alhat az ülésben. A fejrész plusz energiaelnyelő réteggel ellátott, így a baba feje duplán védve van egy esetleges ütközésnél.
Az ülés anyagai mind légáteresztőek, ezáltal nyáron is nagyon higiénikusan használhatóak, kellemes tapintásúak. Ráadásul a huzat könnyedén levehető, így egyszerűen és gyorsan tisztítható. 5 pontos belső biztonsági öve puha párnákkal van ellátva, kényelmes utazást biztosít hosszú utakon is. A vállpántok hosszúsága állítható. A tartozék szűkítőbetétek, újszülött kortól használhatóak és biztonságosabbá, kényelmesebbé teszik a baba utazását. Övvezetővel látták el, a nagyobb gyerekek számára, így megkönnyítve a helyes bekötést. Nagyszerű választás autósülés terén, hiszen ezután már csak egy ülésmagasítóra van szüksége gyerekednek. Bekötése: 0-9kg menetiránynak háttal, 9-25 kg menetiránnyal megegyezően, az autó 3 pontos övével, a gépjármű első vagy hátsó ülésére.
Bekapcsolt légzsák esetén első ülésnél menetiránnyal ellentétesen bekötve nem használható. Tartozékok: - szűkítőbetét - 5 pontos biztonsági öv Mérete: 28*27*62 cm Súlya: 8, 4 kg

Jelenlegi ára: 46 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése