2019. november 27., szerda

Garázsürítés! Stihl MS660 profi láncfűrész hagyatékból. Videó! - Jelenlegi ára: 25 560 Ft

                                                                        Nos akkor,
Az elejére is beírom, mivel sokaknak még problémát okoz a végigolvasás.
A termékeket KIZÁRÓLAG ELŐREUTALÁSSAL VAN LEHETŐSÉG KIFIZETNI!! HA NEM ÉRTI AMIT LEÍROK, KÉREM, LEÜTÉS ELŐTT KÉRDEZZEN MEG!
UTÓLAGOSAN NEM VÁLTOZTATOK A SZÁLLÍTÁSI, ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEKEN!!
Mivel a vaterán mostanában a fizetési morál, nagymértékben megromlott, a fizetési, és átvételre szánt időt 7 napra lerövidítettem. Ne raboljuk egymás idejét emberek... Csak akkor licitálj, ha ki is tudod fizetni! Köszönöm.
Természetesen, akinek nem inge, ne vegye magára!
Akkor lássuk a termékleírást..
Eladó ez FELLELT (! ) állapotú stihl ms 660 láncfűrész! A képeken látható állapotban. Hagyatékból maradt.   A gép évek óta állhat, egy alapos átnézést, tisztítást, esetleges javítást, alkatrész pótlást biztosan igényel!
Egy pillanatra se gondold, hogy hibátlan, új gépet indítok 1ft-ról! Van mit csinálni rajta, de hozzáértő, barkácsoló kedvű ember életre tudja kelteni!
Indítható, üzemképes. Videó!
Felújításra, alkatrésznek, nehezéknek, kiállítási tárgynak, bármire..
Konkrét híbáit nem ismerem, nem értek hozzá. Előélete ismeretlen. Az is lehet, teljesen jó. Nem tudom.
Nekem nincs rá szükségem, a legmagasabb licit viszi!: -)
                                      A KÖVETKEZŐ SOROKAT KÉREM ALAPOSAN ÁTOLVASNI! (végig)
Személyes átvétel, kizárólag az általam megadott helyen lehetséges, Bp. 11. -ik ker ben. Hétköznapokon!! 10-16 óraig! Helyszíni fizetésre NINCS lehetőség, mivel nem tudok jelenlenni az átadásnál!
Fűnyírót, rotakapát, nagytestű, és súlyú gépeket NEM CSOMAGOLOK BE!!! Futárt csak akkor küldjenek, ha csomagolás nélkül is szállít!!
A fentiek miatt POSTÁZNI SEM TUDOM A NAGY GÉPEKET!!! A postázási lehetőséget termékenként külön jelzem! Ha nincs a terméklapra írva, hogy postázom is, meg se kérdezd!
A gépet messziről hozom, ezért kérlek jól gondold meg, hogy licitálsz-e! A sorozatos rossz tapasztalatok miatt, (komolytalan, nem szavahihető, hitegető, Olvasni nem tudó, link emberek) csakis ELŐREUTALÁST követően indítom útnak! Ez alól kivételt NEM teszek senkinek! Nem érdekelnek a magyarázkodások, senkivel nem vitázok, nem alkudozom! Ha a feltételek nem megfelelőek, kérem, ne licitáljanak! Kérem vegyék figyelembe, hogy a leütés, és az átvétel között akár egy hét is eltelhet, mivel csakis vasárnap tudok szállítani Budapestre! A megbeszélt átvételi idő után 4 napot várok, és a gépet visszaszállítom!
Raktározni nem tudok. A megnyert termékeket kérem lejárat utáni héten fizessék ki!  MAX. 1 HETET várok a fizetésre, és az átvétel lebonyolítására! Ezt követően újrahírdetem a terméket, megfelelő minősítés mellett...
Ha valami kérdés felmerül kérem licitálás előtt tegyék fel!!
Lehetőleg LEVÉLBEN tartsuk a kapcsolatot, ritkán telefonálok.
Garancia, visszavásárlás NINCS!!! (! )
Licitet NEM törlök! (! )
Postázás: Fűrész, és kis terjedelmű gépek 3eft. Kasza, szegélynyíró, sövénynyíró, lombszívó, hosszú, és nagyobb terjedelmű gépek 4eft. max 30kg ig. (nem azért ennyi a költség, mert Én egy genya vagyok... ennyire jön ki)
Utólagos reklamációt nem fogadok el! (! ) Kérdezz, kérdezz, kérdezz!!
Amennyiben licitál a termékemre, a terméklapon leírtakat tudomásul veszi! Amennyiben nem fogadja el, vagy teljesíthetetlennek találja a feltételeket, kérem NE licitáljon!!!
Tekintsd meg a többi aukciómat is!: -)
Tévedés, és elírás joga fentartva!
Egyes gépekhez videót is mellékelek. A video nem tartalmaz semmiféle telefonszámot, e-mail címet, bármi egyéb kapcsolatfelvételre alkalmas dolgot! Kizárólag a termék működését hivatott szemléltetni!
Licitzárás után a vatera által küldött "vásárlási értesítő"-ben leírtak szerint járjon el kérem.

Jelenlegi ára: 25 560 Ft
Az aukció vége: 2019-12-01 20:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése