2019. július 29., hétfő

Zopa roller 3az1ben Poppet kék - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Márka:
Zopa
Várható szállítási idő:
1-3 munkanap
Gyártói cikkszám:
BLL1502
ÁFA kulcs:
27%
Zopa roller
3 az 1-ben járássegítő, futóbicikli, roller
Robusztus kivitel
abec7 golyóscsapágyat gumikerekek
Puha ülés
Ülés alatti tároló
12 hónapostól 20 éves korig.
Egyszerű karbantartás
Zopa Poppet 3 az 1-ben roller
A Zopa járműpark új tagja már 12 hónapos koruktól örömet okoz a gyermekeknek, szüleik pedig az okos variálhatóságának örülhetnek. A robusztus alumínium szerkezet és a minőségi műanyagok kombinációja garantálja a tartósságot, hosszú élettartamot és biztonságot. A Poppet 3az1-ben puha üléssel, tárolóval és abec7 golyóscsapágyas gumikerekekkel felszerelt.
Ahogy gyermeke növekszik, a Poppet 3az1-ben hozzáigazítható a képességeihez és aktuális igényeihez.
A Poppet 3az1-ben 12 hónapos kortól az első, még bizonytalan lépések alkalmával járássegítőként használható. A járássegítőhöz nem csatlakozik szülőkormány, így a gyermek a termék fogantyújába kapaszkodik, és fokozatosan biztossá válik a járása.
18 hónapos kortól a Poppet 3az1-ben futóbicikliként használható. A szerkezet hátoldalához szülőkormány erősíthető, amely segítségével biztonságosan ellenőrizheti gyermeke haladását. A puha ülés felhajtható, és az alatta található tároló apróságok tárolására szolgál.
A még idősebb gyermekek a Poppet 3az1-bent rollerként élvezhetik. Ide illessze a szülőkormányként használható rudat, valamint szerelje le a legkisebb gyermekek által használt, üléssel ellátott dobozt. A Poppet 3az1-ben így egyszerűen csodálatos rollerré alakítható.


Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése