2019. június 23., vasárnap

Beirette VSN régi analóg fényképezőgép ELADÓ! - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Sziasztok!
Saját termékeimet szeretném eladni a vatera piacán! Amennyiben kérdésed van, szívesen válaszolok rá.
A termék postázása ajánlottan vagy személyesen történik.
cm-ben megadott méréseimet figyeld!
Ha van időd nézz körül a többi termékeim között is!
Sokféle termék eladásával foglalkozom,: babaruha, gyerek - felnőtt ruhákkal, könyvekkel, porcelánnal, régi tárgyakkal, stb.
ELADÓ a képeken látható régi fényképezőgép szép állapotban tokjában. Beirette VSN márkás.
Egy hosszú ideig gyártott, egyre könnyebbé váló tanulógép, vagy „ weekender” igényes fotósoknak. A gyártó: BEIER, Kamera-Fabrik Woldemar Beier, Freital, Németország (korábban NDK).
A ’ 30-as években, a kor divatjának megfelelően, összecsukható, harmonikás kivitelben látta meg a Beirette a napvilágot. A háború után, a ’ 60-as évek legelején jelent meg újra a Beirette fényképezőgép, immár rigid vázas kivitelben. A kor szavának megfelelően automata típus is készült a gépből Beiermatic néven, mely csak automata üzemmódban működött. Az automatika működését szeléncellás fénymérő vezérelte. Készült egyszerű objektíves, belépő szintű típus is, a Beirette K100, melynek F11-es objektívje és mindössze két zársebessége volt. A legtöbb Beirette, majd az utolsó típus, a Beirette VSN viszont háromlencsés Trioplan vagy Meritar objektívvel volt felszerelve, amely objektíveket a VEB Pentacon művekhez tartozó Meyer gyár készítette. Ezek az objektívek ugyanazok, amelyeket a drágább keresős gépekben megtalálhatunk, illetve ugyanazok, amelyeket olcsóbb - de nem rossz! - objektívként még a tükörreflexes Prakticákhoz, Exákhoz és Exaktákhoz is meg lehetett vásárolni. A Beirette gépek ezért a drágább árkategóriát képviselték:
DPD-vel is postázom. 3kg-ig 890-ft.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2019-07-14 19:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése