2017. január 27., péntek

Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Kihasználatlanság miatt eladó Canon objektív
Gyártó: Canon 
Modell: EF-S 18-55mm f/3. 5-5. 6 IS STM 
Tulajdonságok:  
Ideális ahhoz, hogy megtedd az első lépéseket a DSLR világában 
A sokoldalú 18-55 mm-es zoomtartomány mindennel megbirkózik a tájképektől kezdve a portrékon át az események dokumentálásáig. Kis súlyú konstrukciója miatt nagyszerű objektív a mindennapi használatra.  
A négyfokozatú képstabilizátor fokozott élességet biztosít 
Az optikai képstabilizátor csökkenti a fényképezőgép remegésének kockázatát, és lehetővé teszi, hogy vaku vagy állvány nélkül fényképezhess gyenge fényviszonyok között is. A megszokottnál akár négy fokozattal hosszabb záridővel is fényképezhetsz a fényképezőgép elmozdulásából adódó elmosódás veszélye nélkül.
Halk, egyenletes fókuszálás videokészítés közben 
Az STM léptetőmotoros technológiának köszönhetően szinte zajtalan a fókuszálás, így a videóhoz kapcsolódó hangfelvételen nincsenek zavaró zajok, és az objektív akadálytalanul és pontosan korrigálja az élességet felvételkészítés közben.  
Nagyszerű fényképek készítéséhez 
A 0, 25 m-es minimális fókusztávolsággal kisméretű témákról is éles kép készíthető. A nem forgó elülső tag egyszerűvé teszi a szűrők használatát, és a manuális fókuszgyűrű bármikor lehetővé teszi a manuális fókuszbeállítást.
Nagyszerű képminőség, bármi legyen is a téma 
A Super Spectra bevonat csökkenti a becsillanást és javítja az élességet, a hétlamellás blendével pedig természetesebb látványt és hangulatot eredményező, lágyan elmosódó csúcsfények hozhatóak létre.

Jelenlegi ára: 45 000 Ft
Az aukció vége: 2017-02-02 20:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése