2016. augusztus 28., vasárnap

Fjallraven Foldsack No.3 gránátalma ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó eredeti Fjallraven Foldsack No. 3 oldaltáska, gránátalma színű. ÚJ!
Magasság
30 cm
Mélység
7 cm
Szélesség
25 cm
 
Fjällräven Foldsack No. 3 válltáska:  Egyszerű, kisebb válltáska; arra való, hogy a napi szükséges dolgokat magával vigye benne. Tartós G-1000 HeavyDuty anyagból készült, funkcionálisan kivitelben, melynek a fedő része lehajtható, és textil pántokkal és fémcsatokkal leszorítható. A fő rekesz elegendő egy térkép, A4-es méretű dokumentumok, iPad, tárca és kisebb tárgyak befogadására, melyeket nem kíván nélkülözni utazáson vagy a napi teendők között. Kívül cipzáras zsebe van, amit, lehelyezett állapotban egy fedél takar. Felül textil fogantyúk, és állítható hosszúságú vállpánt. Térfogat: 6 liter. Az impregnáltság javítható Greenland Wax-szal, ami még az anyag tartósságához is hozzájárul.
Anyag
G-1000 4; HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton
Cipzárak
YKK
Felhasználás szerint
Mindennapi outdoor
Anyagok
G-1000 (vaxolható)
Nem
unisex
Több mint 50 évvel ezelőtt, 1960-ban, Å ke Nordin megalapította cégét, amit Fjällrävennek, azaz sarki rókának keresztelt el. A kezdetektől fogva legfőbb célja kiváló minőségű outdoor felszerelések fejlesztése volt, hogy ezek segítségével a természet szépsége hozzáférhetőbbé váljon szélesebb tömegek számára. A kis svéd falu, Örnsköldsvik pincéjéből és a hátizsák fából készült vázának ötletéből mára a Fjällräven a világ szinte minden táján ismert lett.
Az aukció 1. --ról indul, de minimálár van.
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélkén t, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyez! tetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ? CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI!
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
. A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld, 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra.
KÖSZÖNÖM, HOGY BENÉZTÉL ÉS HOGY VÉGIGOLVASTAD!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 19:21 . Fjallraven Foldsack No.3 gránátalma ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése