2016. május 26., csütörtök

Carlas eltávolítható, fújható fólia színtelen l... - Jelenlegi ára: 3 905 Ft

Carlas eltávolítható, fújható fólia színtelen lakk(cikkszám: RSF001-M-C190)Raktári státuszRaktáron van, azonnal szállítjukTermékleírásA CARLAS fújható fólia spray egy olyan innovativ megoldás, aminek segítségével szinte bármilyen felületre felvihetünk egy olyan réteget, ami egybefüggő védőburkot képez az adott elemen, legyen az visszapillantó tükör, lökhárító, alufelni, de akár laptop, tablet, vagy mobiltelefon bevonására is használhatjuk. Száradás és megszilárdulás után fólia szerű bevonatot kapunk a felületen, ami 100%-ban időjárás- és vízálló, véd a kisebb karcoktól, sérülésektől, sőt még a rozsdásodástól is, továbbá amennyiben meguntuk vagy el szeretnénk távolítani könnyűszerrel, mindenféle segédeszköz nélkül lehúzható, eltávolítható a korábban bevont felültről. Spray bevonat típusokA már bevont felület alapján három típust különböztetünk meg: - matt
- UV hatására fluoreszkáló
- kaméleon (más szögből nézve más színűnek tűnik)Az így bevont réteget még tovább fokozhatjuk egyészt további védelmet, másrészt fényes, lakkozott hatást keltve az ún. szintelen lakkbevonatal, ami szintén szerepel a Carlas palettáján és a mi kínálatunkban is. KiszerelésEgy spray 400 ml-es, ami kb egy közepes méretű felnihez elegendő.? SzínválasztékA különféle típusok széles színskálán érhetőek el, így pl: Matt színek: ezüst, fehér, arany, fekete, kék, lila, narancs, piros, rózsaszín, sárga, zöldFluoreszkáló színek: zöld, piros, sárgaKaméleon színek: lila/kék/zöld, sárga/narancs/bordóFelhasználási javaslatA bevonandó felületet gondosan tisztítsuk meg, különösen ügyelve, hogy zsír és olajmentes legyen a felület. A megóvandó felületeket - tehát amit nem szeretnénk bevonni fóliával - ragasszuk le pl festőszalaggal vagy bármilyen erre ! alkalmas papírral. A spray-t alapos rázzuk fel, majd szép ! egyenletes rétegben vigyük fel rá az első felületet. Várjunk kb 3-4 percet és ismételjük meg a műveletet. Minden száradási idő alatt nézzük át, hogy nem hagytunk-e ki esetleg bizonyos részeket. Erre különösen ügyeljünk, mert máskülönben nem lesz egyneletes a végső rétegünk. A tökéletesen egyenletes és egységes bevonathoz ismételjük meg 3-4x a fenti műveletet. Hozzávetőlegesen 1 átlagos méretű alufelnihez 1 doboz spray szükséges. Tisztítás, tisztán tartásCarlas bevonattal kezelet felületet kisebb koszosodás esetén akár száraz vagy neves ronggyal is áttörölhetjük, azonban ha szükséges, akár nagynyomású mosóval is megtisztíthatjuk, mivel ez sem okoz kárt, szakadást vagy sérülést a bevont rétegen. Tippek, ötletek - avagy mire alkalmazhatom a folyékony fóliátKarosszéria elemek: alufelni, motorháztető, lökhárítók, tükrök bevonásáraElektronika: laptop borítások, tabletek, mobilt! elefonokDekoráció: poharak, játékok, háztartási eszközök bevonására, lakásdekorációk, pl faágak, gyökerek diszítésésre, lakkozására, Bemutató videóInformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi k�! �tséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!
Jelenlegi ára: 3 905 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . Carlas eltávolítható, fújható fólia színtelen l... - Jelenlegi ára: 3 905 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése