2016. március 25., péntek

Analóg személymérleg JC412 - Joycare - Jelenlegi ára: 3 850 Ft


 Gyógyászati segédeszköz forgalmazó áruház vagyunk, ezért minden termékünk új, számlás, garanciális. Mennyiségi áruforgalmunkból adódóan  előfordulhat hogy adott terméket egy időben megveszik a másik felületen, bár szerencsére ez ritkán fordul elő. A lehető legnagyobb gondossággal és gyorsasággal igyekszünk mindig eljárni, és vásárlóinknak eleget tenni. Mivel adott kategórián belül is több hasonló termékünk van, ha megírja konkrét elképzeléseit, föltöltjük szívesen a keresett terméket. Forduljon hozzánk bizalommal! A testsúlymérés az egészség miatt fontos!
Hagyományos, mechanikus, analóg személymérleg, mindennapi testsúly méréshez.
Az analóg személymérleg tulajdonágai:
Maximális kapacitás: 130kgBeosztás: 1kgMerleg házi használatra.
A testsúlymérő mérleg használata egyszerű: helyezze kemény, lapos felületre és álljon rá.
Súlymérés,! testsúlymérés fontosságáról
A testsúly rendszeres ellenőrzése mai mozgásszegény, felgyorsult világunkban nélkülözhetetlen tevékenység az elhízás elkerülésére végett. A rendszeres ellenőrzés segíthet, a merleg, merlegek használata fontos szerepet kell, hogy betöltsön az olyan ember életében, aki egészsége megőrzését elengedhetetlennek tartja.
Fontos azonban megemlíteni, hogy a súlymérés nem elegendő, mivel nem mutatja meg, hogy a testsúly izomtömegből vagy zsírból áll-e. Bár a testtömeg meghatározására a testsúly szolgál, mégis fontosabb tudnunk, testtömegünk mekkora arányban áll zsírból. A testzsír-százalék a zsírszövet aránya a teljes testtömeghez viszonyítva.
A testsúlymérés fontosságát ellenőrizheti az analóg személymérleg, egyszerű és hagyományos testsúlymérő mérleg segítségével.


Jelenlegi ára: 3 850 Ft
Az aukció vége: 2016-04-15 09:10 . Analóg személymérleg JC412 - Joycare - Jelenlegi ára: 3 850 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése