2016. február 26., péntek

Vertikális tárcsás zeneszerkezet - órával 19. sz. - Jelenlegi ára: 550 000 Ft

Minden kedves vásárlónk figyelmébe ajánljuk a piros betűs részt !!!
Kedves Vásárlóink !
Termékeinkhez  kizárólag készpénzfizetéssel , személyes átvétellel tudnak hozzájutni , mely óbudai régiségboltunkban történik hétköznaponta 10, 30- 17, 30-közötti időpontban ! Sajnálattal ez alól senkinek, semmilyen indokkal nem tudunk kivételt tenni !
A termékeket maximum 19-napig tároljuk, ezután az aukciót negatív minősítéssel zárjuk !   Minden esetben számlát, nyugtát adunk ! Megértésüket köszönjük ! Ha bármilyen gyanú merül fel , az aukció kimenetelének befolyásolására, abban az esetben fenn tartjuk a jogot magunknak hogy elálljunk az adásvételtől ! Fentartjuk továbbá az árváltoztatás jogát fix áras termékeinknél !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aukciónk tárgya, a képeken ! látható  zenedoboz , zeneszerkezet, mely egy órával van egybe építve ! Az 1800-as évek közepén vagy második felében készült ritkaság, máig eredeti hibátlan állapotban felújítás mentesen megmaradt ! Ez a vertikális felhelyezésű tárcsás megoldás világ viszonylatban is nagyon ritka ! A vízszintesen felhelyezhető lemezekkel működő zenedobozok még csak elő-elő fordulnak a nyugat-európai piacon, de ezek az eredetileg is csak rendelésre készült példányok rettenetesen ritkák ! A zeneszerkezet közvetlen kapcsolatban van az órával, kívánságra, vagy beállítva óránként is zenél ! Tartozékként adunk hozzá 10 db. Junghans gyártmányú lemezt,   melyen polkák, mazurkák, indulók hallhatóak ! ! Az órától függetlenül bármikor hosszan zenél, de ez is leállítható, majd újra indítható ! Az óra rész is hibátlan és pontos, napi felhúzású szerkezettel ! Mérete: 20 x 15 x 33 cm. Bármilyen kér! désre szívesen válaszolok !
Kéretik a fenti pirossa! l szedett részt is figyelmesen elolvasni  !

Jelenlegi ára: 550 000 Ft
Az aukció vége: 2016-03-18 01:17 . Vertikális tárcsás zeneszerkezet - órával 19. sz. - Jelenlegi ára: 550 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése